RASHLADNE JEDINICE

Integrirane jedinice za hlađenje sa zasebnom baterijom

Rashladna jedinica CT F3 za modele Logistar 200 Cargo i Logistar 200 Van opremljena je vlastitim paketom litijskih baterija od 48 V i 10 kW.

Rashladna jedinica CT U2 za kompaktni električni kombi Metro opremljena je sa zasebnim paketom litijskih baterija od 24 V i 5,5 kW.

Rashladne jedinice CT U2 i CT F3 nude jednake karakteristike i prednosti. Temperaturni raspon kreće se od -20 °C za operacije zamrzavanja, do 35 °C za svježe isporuke. Bez obzira na radne uvjete roba koja se prevozi može se održavati na konstantnoj temperaturi između šest i osam sati.

Ukoliko se baterija rashladnih jedinica puni načinom brzog punjenja spremna je za upotrebu nakon samo četiri sata, a normalnim načinom punjenja baterija rashladne jedinice je puna za sedam sati. Vanjska baterija rashladne jedinice može se puniti te istovremeno hladiti tovarni prostor.

Krov rashladne jedinice također može biti opremljen fleksibilnim solarnim ćelijama kao dodatna opcija. Pomoću solarnih ćelija moguće je opskrbiti do 40% kapaciteta baterija obnovljivom energijom, što Cenntro električna vozila čini još održivijima. Također postoji opcija ugradnje višekomornog tijela s različitim temperaturnim zonama.

R_Cenntro_Logistar200Van_Cooling_Kuehlaufbau
R_Cenntro_Logistar200_Cooling_Kuehlaufbau

Imate li pitanja?